Catering

Bröllop

Vi ordnar bröllopscatering till er stora dag, det vi älskar och kan best : mat & catering

Med all vår erfarenhet och kunskap tar vi tillsammans med våra duktiga kockar fram en unik bröllopsmeny som passar just er. Vi kan också erbjuda härliga bufféalternativ med många olika läckra rätter. Vi vet att maten är viktig för ett lyckat bröllop. Med oss på Ala Ren Catering så finns det ingen risk för blodsockerfall, vi tillgodoser allas olika smakpreferenser och eventuella allergier och vi bistår med felfri och högklassig service under bröllopsdagen. Vi älskar bröllop och mat! Och det allra roligaste vi vet är att få vara med och göra just ert bröllop till en smakrik upplevelse.

Catering

Vi älskar mat och när du anlitar oss för catering till din fest vill vi att du också ska älska vår mat! Oavsett vad du har satt för tema på ditt evenemang kan vi komponera en läcker buffé som passar perfekt. Vi kan laga mat från hela världen och alla dess kontinenter. Bara din fantasi kan sätta stopp för vad vi kan skapa för buffémat! Vi har även en rad färdiga bufféalternativ för den villrådige

Vi levererar god mat och allt därtill Vi har maten för alla tillfällen.

Vår catering är mycket uppskattad och menyerna varierade. Vi är flexibla, gör det lätt att ha

Firmafest, kundevent, produktlansering, födelsedagskalas, släktmiddag eller studentmottagning bröllop Begravningar Lunch mm , Låt oss underlätta för er inför den stora dagen. Genom att låta oss få ta hand era gäster med god mat och personal. Då har ni ju mer tid att umgås med era gäster eller kunder.

Företag catering konferens & event

Är det dags för företagsfest, konferens eller kick-off? Eller stundar det inflyttning, jubileum eller en mysig picknick? Oavsett vad du ska fira, och med vem, så hjälper vi gärna till med catering för alla smaker. Inga tillställningar är för små eller för stora.

Vi har stor erfarenhet av företagscatering och strävar alltid efter att kunna erbjuda smaksäker mat med dig som kund i fokus. Utöver detta kan vi även tillhandahålla porslin, serveringspersonal, förmedling av möbler och mycket annat som du kan behöva för exempelvis personalfest och företagsevent. Men självklart är En mättande buffé under dagens konferens, mingelmat inför kvällens festligheter eller välkomponerade middagar till en avtackning. Vad kan vi servera åt dig? Nedan finner du färdigkomponerade menyförslag för olika tillfällen. Om du inte hittar det dina smaklökar längtar efter är du alltid välkommen att kontakta oss, så skräddarsyr vi en matig meny efter tema, tillfälle och önskemål, det vi älskar och kan best: mat & catering

Skall ni ha konferens på företaget eller är ni kanske är en konferensanläggning som vill höja kvalitéten på maten – oavsett vad, så vill vi gärna bli er samarbetspartner.

För återkommande kunder ordnar vi alltid mycket förmånliga VIP avtal. Vi kommer gärna ut och pratar mat med er, så välkommen att höra av er för en förutsättningslös träff!

Kontakta oss

Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Adress: Markörgatan 6A, 136 44 Handen

Öppettider: Mån - Fre: 09:00 - 14:00

Telefon: 08-24 34 44

9 + 3 =