Om oss

I början av 2015 fick Bassel upp ögonen för en attraktiv lokal på Markörgatan 6A, 136 44 Handen med bra beredningsytor och en mycket charmig lunch lokal med stora fönster och plats för en uteservering. Detta födde en tanke om en ny och fräsch lunchkorg i ett attraktivt läge som vi också kunde ha som bas för att utveckla vår etablerade catering och eventverksamhet. Som heter idag Royal catering .

År 2016 Startade Bassel lunchrestaurangen under namnet Royal buffé i Markörgatan 6A, 136 44 Handen . Med mångårig och gedigen erfarenhet från kök och restaurang och bra personal var en naturlig utveckling för företaget att även börja med catering till företag och privatpersoner samt att arrangera event som bröllop och företagsfester. Fokus lades nu på att utveckla området festarrangemang och catering. För att ytterligare utveckla företaget

Royal buffé. Också en plats där rum finns för den som gillar äta, prata och diskutera mat. Vi har tips och tricks samt en del smaskiga hjälpmedel att göra din middag extra minnesvärd.

Vårt kök bjuder på vällagad lunch gjord på de bästa svenska råvarorna. För oss som jobbar på Royal Buffé är det viktigt att maten lagas med glädje, respekt och kunskap om råvaran.

Vår fantastiskt ljusa och fräscha restaurang, belägen på Markörgatan 6A, 136 44 Handen , bjuder på en avkopplande atmosfär som fyller dig med ny energi.

Välkommen till oss – ett självklart val för dig som vill avnjuta en god lunch!

Vår målsättning är att Ni och Era gäster skall känna att allt från ide till genomförande fick ett perfekt resultat.

När det gäller storlek på fest så är ingenting för litet eller för stort. Antingen kommer vi hem till er eller så paketerar vi allt färdig precis som passar er.

Det som gäller för oss är att ni har en minnesstund att tänka tillbaka på efter ert fest & arrangemang.

Kontakta oss

Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Adress: Markörgatan 6A, 136 44 Handen

Öppettider: Mån - Fre: 09:00 - 14:00

Telefon: 08-24 34 44

15 + 9 =